Puolikenkä Haix Airpower C1, koko 8,5 / 43

109.00

1 varastossa

Puolikenkä Haix Airpower C1, koko 8,5 / 43

Kuvaus

HUOM! POISTOMYYNTI! VIIMEINEN KAPPALE!

Koko 8,5 / 43

Haixin Airpower C1, huippumukava puolikenkä soveltuu sekä siviili- että virkakäyttöön.  Päälimateriaali hengittävää 1,8 – 2,0 mm vahvaa erikoismuokattua vesikestonahkaa. Jalkineessa on täysin vedenpitävä mutta hengittävä Gore-Tex 3-kerroslaminaatti, joten voit huoletta kävellä lätäköissä ja lumisohjossa ilman, että jalat kastuisivat. Anatomisesti muotoiltu konepestävä pohjallinen siirtää jalkahikeä alaspäin Texon-sisäpohjaan, joka varastoi sitä. Näin jalat pysyvät kuivempina. Myös märässä ja kylmässä erinomaisesti pitävä TPU-pohja Airpower C, jossa PU-iskunvaimennus ja itsepuhdistuva profiili. Ei mustaa, öljyn ja bensan kestävä, sekä antistaattinen.

Airpower C1:ssä on kiertojäykkä pohja, sekä Haix-AS-järjestelmä – integroitu jalkaholvin tuki – mikä antaa jalalle erittäin hyvän sivuttaistuen. AS-järjestelmä tarkoittaa, että itse jalkineen sisäpohja on anatomisesti muotoiltu, eikä muotoa ole tehty pelkästään pohjallisella, joka lässähtäisi muutamassa viikossa.

Varren reunukset on pehmustettu, joten hiertymiä ei pääse syntymään.

Airpower C1 on saatavana englantilaisin kokonumeroin puolen numeron välein. Mitoitus suomalaisittain tiukka, joten valitse suoraan yhtä numeroa isompi koko kuin mihin olet kotimaisissa tottunut. Jos kuitenkin aprikoit kahden koon välillä, valitse suurempi.

Puolen vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu, sekä yhden vuoden vedenpitävyystakuu.Takuukäsittely on nopeaa, joustavaa ja varmaa.

Käytä vain suositeltuja Hey-hoitotuotteita, jotka säilyttävät erikoismateriaalien ominaisuudet. Hey Impra Active Polish -lankki ei tuki nahan huokosia, eikä siis vaikuta haitallisesti jalkineen hengittävyyteen kuten käy, jos sivelet näihin tavallista jatsarirasvaa tai intin lankkia. Hey Impra Leder -nahan kyllästespray tekee nahasta vettähylkivän säilyttäen se hengittävyyden. Gore-Tex-yhteensopiva.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Puolikenkä Haix Airpower C1, koko 8,5 / 43”

VAASA
Rinnakkaistie 31
65350 Vaasa
Puh. (06) 343 3320
Palvelemme ark. klo 8-16

SEINÄJOKI
Välskärinkatu 10
60320 Seinäjoki
Puh. (06) 460 23 911
Soita ennen tuloasi, varastolla ei päivystystä!

ILMAJOKI
Jahtimiehentie 6
60800 Ilmajoki
Puh. 050 361 6171
Soita ensin, varastolla ei päivystystä.

@eurofire 2022