Sammutintarkastukset ja huolto

Käsisammuttimien huolto ja tarkastus on luvanvaraista toimintaa. Luvan myöntää Turvatekniikankeskus TUKES, jonka hyväksymä ja luetteloima huoltoliike Oy Eurofire Ab on. Tarkistamme ja huollamme käsisammuttimet yli 15 vuoden kokemuksella!

Huoltoautomme liikkuvat päivittäin Länsi- ja Keski-Suomen alueilla. Lisäksi ammattitaitoinen henkilökuntamme palvelee teitä myymälässä Vaasassa tai sovitusti Seinäjoen varastolla. Kilpailukykyinen hinta, laadukkaat tuotteet ja nopea palvelu ovat vahvuutemme. Emme peri asiakaskäynneistä matkakorvauksia. 

Käsisammutin tulee huoltaa jokaisen käytön jälkeen ja muulloinkin, kun tarkastus antaa siihen aihetta, kuitenkin vähintään valmistajan tai maahantuojan ohjeissa mainituin huoltovälein.

Käsisammutin tulee tarkastaa yleensä kahden vuoden välein. Vuoden välein tarkastetaan mm. työkoneiden, veneiden, asuntoautojen ja -vaunujen sekä lämpötilan vaihtelulle ja tärinälle altistuvat käsisammuttimet.

Oy Eurofire Ab:n käsisammuttimen tarkastuksessa suoritetaan seuraavat toimenpiteet:

Käytössämme on Premex Tools sammuttimentarkastuspenkit jotka koneellisesti poistavat mahdolliset jauhepaakut sammuttimista! Minuutin täryttäminen tarkastuspenkissä vastaa noin 200 iskua kumivasaralla.

Sammutintarkastus Vaasan myymälässä.
Uudet sammuttimet valmiiksi tarkastettuna asiakkaalle.