eurofirelogo2

Palo- ja
työturvallisuuden
erikoisliike

Sammutintarkastukset ja huolto

Tarkistamme ja huollamme käsisammuttimet yli 15 vuoden kokemuksella! Huoltoautomme liikkuvat päivittäin Länsi- ja Keski-Suomen alueilla. Lisäksi ammattitaitoinen henkilökuntamme palvelee teitä myymälässä Vaasassa tai sovitusti Seinäjoen varastolla. Kilpailukykyinen hinta, laadukkaat tuotteet ja nopea palvelu ovat vahvuutemme. Emme peri asiakaskäynneistä matkakorvauksia.

Pikapalopostintarkastus

Suoritamme kiinteistöjen pikapalopostien tarkastukset, huollot sekä koeponnistukset lainsäädännön ja valmistajien ohjeiden mukaisesti. Pikapalopostit tulisi tarkistaa vuoden välein ja koeponnistaa viiden vuoden välein. Nämä toimenpiteet varmistavat pikapalopostin toimivuuden hätätilanteessa. Ota yhteyttä ja jätä kiinteistösi pikapalopostit ammattilaisen hoitoon!

Väestönsuojatarkastukset

Palveluihimme kuuluvat myös väestönsuojien tarkastukset, tiiveyskokeet sekä varusteiden ja tarvikkeiden myynti. Väestönsuojaa tarkistettaessa varmistamme mm. väestönsuojan oven ja luukkujen tiivisteet, ilmanvaihtolaitteen ja ylipaineventtiilien toiminnan sekä VSS-varusteiden tilanteen. Suoritetusta tarkistuksesta laadimme pöytäkirjan.

Kyltit ja opasteet

Opastekilvet parantavat merkittävästi kiinteistön turvallisuutta. Voit tilata meidät asentamaan kiinteistöön juuri oikeanmalliset ja -kokoiset opastekilvet. Löydät meiltä kyltit kuten paloturvallisuus-, ensiapu-, poistumistie-, varoitus- ja ohjekilvet. Oma maahantuonti takaa edulliset hinnat ja nopeat toimitukset. Myydyimmät kylttimme löydät verkkokaupastamme!

VAASA
Rinnakkaistie 31
65350 Vaasa
Puh. (06) 343 3320
Palvelemme ark. klo 8-16

SEINÄJOKI
Välskärinkatu 10
60320 Seinäjoki
Puh. (06) 460 23 911
Soita ennen tuloasi, varastolla ei päivystystä!

ILMAJOKI
Jahtimiehentie 6
60800 Ilmajoki
Puh. 050 361 6171
Soita ensin, varastolla ei päivystystä.

@eurofire 2022